Út a munkaerőpiacra – Microsoft Office az ügyviteli munkában modul. | reSTART

reSTART VIII: Microsoft Office az ügyviteli munkában modul.


Be tudod kapcsolni a számítógépet? El tudsz böngészni az interneten? Megtalálod, amit keresel?
De… Már nem tudsz megírni egy hivatalos levelet? Nem tudod, hogyan nyomtasd ki? Nem tudod, hogyan küldj el egy elektronikus levelet úgy, hogy lásd, elolvasták?
Hát lépj tovább…

Válaszd programunkat.


reSTART programunk Microsoft Office az ügyviteli munkában képzési modul

  A reSTART segítségével lehetőséged nyílik arra, hogy hozzájuss olyan ismeretekhez, amelyek a mindennapi irodai számítógépes munkát gyorsabbá, gördülékenyebbé, hatékonyabbá teszik. Légy profi az irodában!
A képzés során elsajátíthatod a Microsoft Office szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentációkészítés és az elektronikus levelezés magas szintű kezeléséhez kapcsolódó gyakorlati tudást.

Ez a képzés ezen tevékenységek elvégzéséhez nagyban hozzájárul, sokkal gyorsabban meg tudja oldani vele a feladatokat és nagy segítséget nyújt a munka szervezésébén is.

reSTART Program

Microsoft ügyviteli munkában

 Út a munkaerőpiacra – Szakmaspecifikus képzés sorozat tanfolyamai országosan kerül meghirdetésre.
A jelentkezési feltételek és határideje hamarosan elérhető lesz. IOSZIA Egy iskola – egy életre szóló tudás!   By Fülöp Henrik Felnőttképzés  – Oktatási és képzési hírek – hirek.all –   IOSZIA  – Facebook

A Út a munkaerőpiacra – Microsoft Office az ügyviteli munkában modul. | reSTART bejegyzés először a IOSZIA – OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok jelent meg.

A bejegyzés kategóriája: Fülöp Henrik, Microsoft Office az ügyviteli munkában modul, Oktatási és képzési hírek, reSTART Program Út a munkaerőpiacra, Szakmaspecifikus képzés sorozat, www.felnottkepzes.hu
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?